28. mai 2016

the view!


Hei! 
For noen dager! Jeg passer på og nyter av utsikten hver dag. Som jeg i og for seg har gjort hver dag de siste 11 årene. Vi kjøpte huset i 2003, det ble klart for innflytting sommeren 2005. Les gjerne serien om gamlehuset her. :)

Nå er det snart kun uker igjen før vi ikke bor her lenger. Merkelig.

Benken på kanten og syrinen er jo en favoritt. Veldig glad for at jeg nå har oppdaget at det er akkurat de samme syrinene flere steder rundt huset ved stranden. :) 

Tenkte forresten tipse dere om at det er mye inspirasjon i nye nummeret av Interiørmagasinet. Mange lekre, lyse hjem som fremstår som sommerhus året rundt. Litt av den følelsen ønsker jeg meg i nye huset. :)Morris

I går etter jobb tok jeg en tur ned til huset og der var det nå spotter i taket og lys i dem til og med. Det begynner å bli et hjem! For en forskjell det ble! Nå pågår flislegging på badet. Tenkte dele et lite bilde snart av hva slags fliser det blir. Moro, moro, moro! Vi nærmer oss målet. Blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar