29. mai 2016

Flisene på baderomsveggen!

Syriner på kjøkkenbordet. Ser du flisene på veggen?Hei!

 I dag regner det visst. Men så lenge det er som et sommerregn så synes jeg bare det er koselig. Jeg har jo masse å gjøre inne så egentlig passer det bra. :)

Nå sitter jeg ved laptopen med kaffekoppen og det er helt stille i huset. Det er noe av det beste som finnes; å få starte dagen stille og alene. Med små barn så er en god natts søvn på toppen av ønskelisten. På plass nummer to, en stille morgen. Lisa sover visst lenge i dag. :))

Jeg sitter og planlegger en ordre til Ikea. Deler til kjøkkenet og garderober til alle soverom bestiller vi derifra. Vi har deres PAX-garderober i vårt soverom her i huset og oppe i garderoben og vi er kjempefornøyde. De har fått mye nytt og lekkert også, blant annet noen veldig lekre dører! Vi bestiller alt samtidig slik at vi har garderober som kan fylles når vi flytter inn. Det trenger vi!

Trygve er i gang og flislegger badet! Må vise et lite glimt av flisene på veggen. Det er faktisk de samme flisene vi har over kjøkkenbenken i gamlehuset. Ser du de på bildet? 
Vi liker de så godt så valget falt på de igjen. Denne gangen på baderomsveggen. Her kan du se de på kjøkkenet vårt. De er blanke og har den der ujevne overflaten som gjør at de ser så rustikke og fine ut. Blir godstemning av de synes jeg! (På dette bildet er det ikke fuget ennå.) De heter Self natura og kommer fra Flisekompaniet.

Gulv og dusj får andre fliser som dere får se glimt av senere. ;)

I morgen kommer innlegg og bilder av alle nye vinduer i huset ved stranden! Ha en kjempefin søndag! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar