6. juni 2016

Lekre fliser i Portugal!


Hei!

Her er jeg, vel hjemme igjen. Oj som dagene har blåst avgårde! Først dagene før onsdag, da vi reiste. Masse å gjøre, blant annet på jobb. Så dagene i Lisboa som var helt nydelige! Et vennepar giftet seg ved norske ambassaden. Vi var fire par på tur og hadde det kjempegøy! Jeg lot macen være igjen hjemme. :)

Vi kom hjem på lørdag og de to dagene etter det har også vært fullstappet med gjøremål. Endelig tid til å oppdatere bloggen. Så lenge er det sjelden det går mellom innlegg. :)

Jeg har knipset bilder av fliser som en gal! Elsker lekre fliser. De har også veldig mange lekre mønster i type brostein i Lisboa. Sjekke den over her, er den ikke stilig?!
Nydelige og sjarmerende fliser. Jeg har sett på maaaaange slike fliser på nett før vi nå har bestemt oss for hvilke fliser vi skal ha i baderommet. Det blir noe ganske annet faktisk. ;)
Trygve (som var midt i flislegging på turen) var meget imponert over brosteinkunsten. Krever jo litt å få lagt dette mønsteret så pent. Mørke steiner blant de hvite.
Nydelig, nydelig, nydelig! For en stemning.
Et hus med fasade av lekre grønne fliser! 
Koselig mønster.
Også alle de blå flisene som var å se overalt da. Så vakre! Som denne bygningen. Rålekkert! 

Håper du ble inspirert. Fliser har jo ofte den effekten. Og har man ikke noe som skal flislegges så kan man jo alltids kjøpe et par flis å pynte opp med. Under kubbelys f. eks. Nydelig på sommerbordet! Noe å tenke på. Blogges snart igjen! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar