6. juli 2016

Dette er gulvet i huset!


Hei!

Håper dere har fine sommerdager, her går det mest i jobbing, jobbing og jobbing ved huset. I går jobbet vi til 23 for å få ferdig gulvet der varmtvannsberederen skal stå. Rørleggeren er på huset i dag og får den på plass.

Husker dere at jeg for litt siden skrev at det skjedde noe som gjorde at vi antagelig måtte tenke nytt rundt flyttedato? Eller i hvert fall finne en slags løsning... Beskjeden vi fikk den dagen var at det var ventetid på vårt gulv. På grunn av en produksjonsstopp ved fabrikken var det ikke mulig for oss å få på plass gulvet før kanskje en måned etter at vi hadde flyttet inn.

Vi tenkte mye på hvordan vi skulle gjøre det. Kjipt å flytte inn uten gulv, men det måtte vi bare. Vi bestemte oss for å male gulvet for å få mettet betongen. Det blir jo litt mindre støvete. Pluss at vi hadde planer om å tromme sammen hvert eneste teppe og gammel fillerye vi kunne finne for å legge ut i huset. 

Den samme dagen Trygve var på vei for å kjøpe gulvmaling ringte de fra butikken og sa at de hadde klart å ordne slik at gulvet kommer før vi flytter inn likevel. Jeg ble så glad så jeg holdt på å kjøre av veien da jeg fikk beskjeden. Tusen takk Flisekompaniet for fantastisk service! De klarte å ordne dette for oss til tross for at det er mange som står i kø for dette gulvet rundt om i Europa.

Vi bestilte både fliser og gulv til hele huset fra Flisekompaniet. Veldig smidig. Akkurat i det vi begynte å se på gulv, utvidet de sortimentet med BerryAlloc. Det var akkurat de gulvene vi hadde sett på! Vi lette etter et laminatgulv som kunne gi skikkelig sommer- og strandhusfølelse. :)

Vi valgte laminatgulv til gamlehuset og vi har valgt det igjen. Det er så konge med et gulv som ikke gulner og som tåler en skikkelig trøkk. Det holder seg fint år etter år. Gulvet vi har begynt å legge i huset ved stranden nå heter Champs Elysées og er i serien Grand Avenue fra BerryAlloc. Det er ekstra brede og lange planker, så utrolig stilig! Hittil har vi lagt gulv i kjøkken/stue og i soverom. Gangen er igjen. 

Veldig uvant å ikke ha hvitt gulv som vi har hatt i mange år, men jeg tror dette lyse tregulvet vil kle huset. Nå må vi fortsette å jobbe. Siden vi nå har fått gulv skal jeg skru opp garderober på vårt soverom. Moro! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar