4. juli 2016

Siste innspurt!


God morgen!

I dag starter jobbing på huset opp igjen. Jeg kom hjem fra hytta i går og nå er det siste innspurt for å bli ferdige. Vi har alle materialer for å kunne ferdigstille. Nå er det bare arbeidskraften som må til. I går jobbet Trygve og svigerfar hele dagen, i dag skal vi jobbe alle tre. 

Gulv, gulvvarme, kjøkkenfronter, platetopp og komfyr, benkeplate, ventilasjonssystem og lister er bare noe av det som venter på å få sin rette plass i huset ved stranden. I perioder i en byggeprosess så venter man jo på å få ting levert, akkurat nå har vi alt på en gang. Utrolig morsomt og spennende!

I dag fortsetter vi med gulv. Tipper vi legger de første plankene i dag. Jippiiiii! Når man må ta av seg skoene før man går inn, da begynner det å bli et ordentlig hjem. 

B er jo skolegutt til høsten og må jo ha et skrivebord. Enn så lenge blir det et noe pompøst alternativ. Hehe. Han må låne min gamle stol og skrivebord frem til vi har en kontorplass. Som du ser har det blitt grått teppe i gutterommet og vi valgte beige på jenterommet. 

Etter sommeren starter arbeidet med påbygget vi skal gjøre. Vi trenger en liten del til med vaskerom. Der blir det også et gjesterom/kontorplass. Der skal mine ting på plass etter hvert. Gleder meg til å få et sted for alt vi driver med av papir og planer. Da trenger vi kanskje ikke å fylle kjøkkeøya med det i nye huset. Kan jo håpe... ;)

Nå må jeg begynne å jobbe, skal visst tape noen slags plater i dag. Blogges snart igjen! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar