8. juli 2016

Et lite glimt av badet!


Hei!

I går jobbet vi til sen kveld på huset og det føltes som at mye ble ferdig! Dagen før så kjente vi begge at vi har MYE igjen før vi flytter inn, men så i går falt masse på plass og det føltes BRA når vi dro hjem ved 22. :)

Jeg fikk skrudd opp begge garderober på vårt soverom og Trygve jobbet videre inne på kjøkkenet. Jo flere møbler og ting som kommer på plass, jo færre esker med stæsj ligger det rundt om i huset også. Det gjør jo at man føler det går fremover på flere steder samtidig. Alt kommer på sin plass, volumet i rommene minsker og vi kjører søppel på fyllinga. For en deilig følelse å avslutte og bli ferdig med ting!!

Samtidig har rørleggeren vært innom noen runder de siste dagene. Han har koblet opp varmtvannsberederen, vi har nå vann i springen på badet, på kjøkkenet og vi har do. :) Svigerfar stiller også opp og hjelper mens mormor og morfar passer barna på hytta. DET gjør at det går fort fremover! 

Her kan dere se et lite glimt av badet. Det er fortsatt en del jobb igjen, masse rot og jeg gleder meg til å ta den endelige vaskingen av badet før vi skal ta det i bruk. Flere bilder kommer. Det å kunne vaske hendene ved huset nå er nydelig. Har dere tenkt på hvor utrolig heldige vi er som har rent vann i springen? Helt rått egentlig. Vi kan drikke det også. For en luksus.
Det klassiske armaturet kommer fra Hansgrohe. Vi har valgt alle armaturer i huset fra de igjen. Vi har det i gamlehuset og er så kjempefornøyde med kvaliteten. Ikke noe som skrangler der nei!

Det blir som sagt mer fra badet etter hvert, ville bare vise dere et lite glimt. Gleden er stor etter hvert som alt faller på plass, det kan jeg love! Vi nærmer oss målet. :)

Denne helgen skal jeg gjøre noe som jeg elsker, lempe stein! Jo, det er sant og jeg har jo skrevet det før også. Jeg elsker kroppsarbeid som trenger null hjernekapasitet. Bare stå å jobbe, blir svett, brenne kalorier, trene muskler og la tankene vandre. Vi har masse stein som ligger i hagen fra vi reiv pipa og peisen. Det har blitt et stressmoment for meg fordi barna løper rundt og klatrer i det når de er ved huset. Det stikker opp litt metall og jernskrot her og der og plutselig er det noen som skader seg ordentlig.

Før de kommer hjem igjen og vi flytter inn så har vi bestemt oss for å fjerne alt. Vi har leid container og jeg har selv bestemt at jeg skal fylle den. Det blir en sånn skikkelig tilfredstillende jobb hvor forskjellen blir stor. Etterpå kan jeg klippe gresset under også. Akkurat nå ser det ut som en forvokst steinrøys. Dette blir bra!

Oppdatering kommer snart, ha en finfin fredag! 

2 kommentarer:

 1. Hei Jessica :) Nå var det lenge siden jeg hadde vært innom deg. Så gøy å se fremgangen i det nye huset!
  Dere er kjempeflinke! Siste finish er gøy, selv om det er mye som tar tid på slutten. Lykke til med innspurten!
  Klem Mirjam

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Mirjam! Så hyggelig! Ja, det er sant. Man ser det så oversiktlig på slutten, likevel tar hver ting mye tid. Gleder oss til å flytte nå. Bli ferdige med denne midlertidige løsningen og komme oss videre. Speeeennende! :)

   Slett