11. juli 2016

Fokus på det fine!

Jeg har fokusert på det fine i hagen. Verktøy, søppel og materialer beskjærer vi vekk...


Hei!

I dag er første dagen på lenge som jeg ikke skal hoppe rett i arbeidsklærne, men faktisk ta på vanlige klær og stikke på litt shopping. Så blir det arbeidsklær etter hvert da. ;) 

Jeg skal se om jeg finner rullegardiner til alle soveromsvinduene i dag. Det er nok trolig de eneste gardinene det blir i det nye huset. Det er jo liksom ikke vinduer for gardiner synes jeg. Litt uvant, men samtidig rent og lekkert. Uvant er det også at det ikke er lister rundt vinduene og heller ikke brett. Det blir rett og slett ikke pynt i vinduskarmene lenger. :)

Jeg var helt sikker på at jeg skulle hive ut flere blogginnlegg i løpet av helgen siden jeg har vært helt alene hjemme. Hvor ofte er det?!?! Men, jammen om ikke dagene fløy av gårde. Vi fikk jo en container til huset på fredag og jeg begynte å fylle med stein umiddelbart. Det prosjektet har vart i tre dager. Endelig ferdig med å fjerne all stein og leca fra plenen foran uteplassen. For et tilfredsstillende prosjekt! Får se om jeg får plass med noen flere murstein i containeren etterpå. Har jo et sted til i hagen, ved siden av garasjen som er overfylt med fyllmasse. Vil bli kvitt det og lage sommerhage nå! 

Trygve legger siste rest av gulvet nå. Da må vi ta av skoene når vi går inn huset ved stranden neste gang! ;) Det kommer snart før- og etterbilder av steinprosjektet. Ha en fin ny uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar