2. juli 2016

Hei fra hytta!


Hei!

Jeg og barna er på stugtur til Värmland. Det har regnet fra vi kom i stort sett. I går tok jeg meg en løpetur i regnjakke. Jeg har jo med joggesko og skal de brukes så er det bare å komme seg ut. Nå sitter jeg og venter på at det skal roe seg litt ned så tar jeg en tur i dag også.

På øverste bildet ser du et av husene som er her ved hytta. Der er et lite soverom og vaskerom med bod på baksiden.

I går tok jeg og mamma en tur inn til Arvika. Der var det en butikk som hadde interiørvarer til halv pris. Tror du vi brukte lang tid der inne eller? Masse spennende ting! :) Endte med at vi handlet en god del begge to. Så nå har jeg noen fine saker å pynte med i nye huset. En stor glasskrukke og et par vaser/mugger i glass blant annet. Så gøy!
Et nytt skilt utenfor hytta. Morsomt. Mange forskjellige planter i denne grøfta. Pappa fortalte at det er fordi kommunen ikke skal klippe ned disse grøftekantene like ofte. Disse vekstene skal få blomstre helt ferdig først. Er vel noe med å ta vare på alle artene.
Jeg og Bertil plukket noen siste sommerblomster i går kveld. I bakgrunnen en gammel utedass som ikke lenger er i bruk her på hytta. Blondegardinene henger igjen. ;)
Se fler bilder fra hytta her om du vil. Ha en fin dag, blogges! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar