17. august 2016

Å slå i den første spikeren gjør vondt!


Hei hei!

Noen som er enig? Å slå i den første spikeren i helt nye, fine vegger. Det gjør nesten vondt. Nysnekret, nysparklet, nymalt... Og man vil i hvert fall ikke sette opp noe som blir feil. Man skal være helt sikker før man henger opp første bildet altså!

Vi har hengt opp noen småting rundt omkring allerede, men bilder det er det verre med. Vi må jo liksom ha en plan på hvilke bilder som skal henge sammen. Kan jo ikke ha et bilde der og et bilde der. Og jeg vil i hvert fall ikke angre meg! Første spikeren altså...

Klarte å rydde litt rent akkurat rundt sofaen i dag. Ellers er det kaos her igjen! Tryge holder på med siste finish på kjøkkenet. Lister ++. Det blir rålekkert, men hver eneste skuff er jo ute igjen og masse stæsj overalt. Men snart, snart er det ferdig. MED lister og litt annen pynt. Det blir så moro!!

For noen dager vi har nå! Helt utrolig fin augustsommer. Vi ruslet ned på stranden for et kveldsbad litt tidligere og nå masse lys ute på terrassen. Vi må passe på å nyte nå, de siste sommerdagene. Blogges snart igjen!

2 kommentarer:

  1. Så gøy å følge med på oppussingen. Dere er flinke. Er det noe mannen din ikke kan?! Håper vi får se mer av alle rom.

    SvarSlett
    Svar
    1. Så gøy med tilbakemelding! Skulle ønske det var mange flere kommentarer. :) Ja! Det blir bilder av alle rom etter hvert. Gleder oss veldig til å vise etterbilder. Må bare blir ferdig med noen flere ting først. Trygve er flink ja. Jo det er nok ting han ikke kan, men jeg skal love deg han hadde prøvd likevel. Og for det meste så får han til supre løsninger. :)

      Slett