19. august 2016

Trening utover høsten!

Fra en fisketur tidligere i uken. Fikk ikke en shit. ;)

Hei!

Jeg har akkurat kommet tilbake fra en løpetur. Og nå har jeg endelig energien og go'en jeg manglet i går. Er det noen flere som har det sånn? At det ofte må en løpetur/treningsøkt til når man har mye å gjøre, men likevel ikke vet helt hvor man skal begynne?

Fordi at det aller meste er nytt i hverdagen vår nå, så har jeg inspirasjon til å trene ute. På egen hånd. Jeg har sagt opp medlemskap på treningssenteret. Det blir for langt vekk fra nye huset. Og det er så utrolig fin natur rett utenfor døren her at jeg har lyst til å løpe i området. 

Nå som vi flyttet så fant jeg enda flere skiver til Trygves gamle vekter, så det er styrketrening i hagen eller inne etter løpetur. Uten vekter er jo også helt ok. Push-ups f. eks. Det kjørte jeg i dag. :)

Har dere planer for høsttreningen? Har dere vært flinke og rørt på dere i sommer? Jeg gleder meg til utetreningen nå og skal prøve å få til noen slags rutine. Vi får se hva det blir til. Blogges! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar