15. august 2016

Favorittplassen som jeg har ventet på!


Hei!

Et av de sterkeste ønskene for meg i det nye kjøkkenet, var en sitteplass med barstoler. Jeg elsker å sitte sånn å jobbe, snakke og drikke kaffe. Det er så utrolig hyggelig!

Stor inspirasjon har jeg fått fra huset vi har leid et par ganger i Florida. De er jo flinke til å lage store kjøkkenøyer der borte for å si det sånn... Jeg fant ingen bilder på bloggen av dette, men jeg skal finne det frem en dag og vise dere noe av hvordan kjøkkenet ser ut der. Her kan dere i hvert fall se litt andre deler av huset m.m. 

Trygve hadde også noen ideer som han absolutt ville gjennomføre på nytt kjøkken, så vi har fått like mange ønsker hver kan man si. Dette skal vi komme tilbake til litt senere. ;)

Macen står nesten alltid her nå og det har blitt min lille arbeidsplass. Akkurat dette så jeg for meg. Et par, tre barstoler ved vinduet ved kjøkkenøyen. Veldig hyggelig!

I dag har jeg noen timer med barnevakt. Utrolig hvor mye det kan bety med en kopp kaffe i riktig kopp, en brødskive og stillhet med plass til å la tankene surre! Det er helt nydelig. 

Ha en flott augustdag, nå er sommeren fantastisk! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar