30. august 2016

Da pynter vi med det!


Hei!

Er dere i gang med hverdagen igjen? Begynner å føles sånn nå. Så lenge sommeren er her så er det litt vanskelig å føle det HELT som hverdag igjen. Enig? :)

I dag fikk jeg en "bukett" av Lisa som hun hadde plukket i barnehagen. Kjempefine løv. :) 

Er det blomster med superkorte stilker vi får av de små så pynter vi med det. Er det kongler vi får så pynter vi med det og er det løv så pynter vi med det. Er det ikke sånn det er? ;)

Grensen får man vel sette ved innsekter. De tar jeg ikke gjerne inn i huset. :) Er det noen av dere som har fått noe spennende levert en gang kanskje? 
Det er så rotete her fortsatt og så mye ting overalt at jeg ikke (nesten) har hatt anledning til å pynte bordet i det siste. (Lys har jeg jo alltid fremme da. Uansett hvor rotete det er så får DET plass ;)

Jeg synes det var så moro å knipse bilder av "blomster", pynt og lys igjen. Det er bare så gøy! Du som leser denne bloggen er nok like interessert i slikt stæsj og skjønner hva jeg mener. Man kan muligens ikke få nok av vaser, lykter og lysestaker! 

Hver årstid så er det noe nytt og sjarmeres og bli inspirert av.a

Nå må jeg ordne litt her, ønsker dere en fin kveld og håper du vil stikke innom i morgen igjen! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar