1. september 2016

Torsdagsbukett og litt hverdag!


Hei på en torsdag!

Disse blomstene fikk jeg i går. De ble slått av fra krysantemumen vi fikk av naboen. Med en frisbee. Gutta var egentlig ganske fornøyde likevel fordi de kunne gi meg en bukett. ;)

Den runde glassvasen er egentlig en mugge. Jeg fikk tak i to stykker i en interiørbutikk i Arvika i sommer. Kjempesøte. Og så har jeg hentet en spennende pakke på posten i dag. Med noe lekkert å pynte med nå utover. Så noe nytt til huset er det i alle fall. Ikke bare gammelt. ;)

I går ble det oppdaget lus på skolen og jeg kjøpte inn kurer til alle sammen. Tid for det nå vel? Heldigvis var det ingen av oss som hadde, men jeg kommer til å sjekke daglig nå. Jeg kjøpte en spray på apoteket også, som skal være forebyggende. Har dere hørt om det? Linicin prevent heter den. Den skal sprayes over hele håret om morgenen for å forhindre luseangrep. 

Jeg håper den fungerer og det er en god følelse å tenke at man forebygger. Men jeg tenkte for meg selv i går at det er rimelig vanskelig å bevise og vite om middelet virkelig fungerer. Hvis ingen får hodelus mens vi bruker den så kan det like gjærne være fordi vi klarte oss unna. Eneste man kan være sikker på med et forebyggende middel er jo egentlig at den ikke fungerer hvis barna blir smittet med lus likevel. Hmmm...

Ja nok om det. Det begynner å klø over hele kroppen umiddelbart. Forferdelige saker. 

Har dere noen planer for helgen? Hva skal dere? Første dagen av høsten i dag og nydelig vær. Ha en finfin torsdag! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar