21. august 2016

Dette holder vi på med nå!


Hei på en søndag!

Nå inntas kaffe. Etter hvert skal vi på lunsj til venner. :)

Jeg startet dagen med en kopp kaffe og styrkeøvelser for skuldre. Målet mitt er fortsatt å trene litt sånn innimellom når det passer. Ikke at det må være en hel time som inkluderer alt hver gang. Så i dag tok jeg styrke for skuldre og nakke før jeg hoppet i dusjen. I morgen satser jeg på en løpetur. Gleder meg til mer energi og mindre støl nakke! 

Jeg lyver i overskriften, sannheten er at det er Trygve som holder på med dette. Jeg har meldt meg ut.   Det vil si, det er mine ønsker da og jeg er med og synser. ;) Bare det at jeg akkurat nå ikke orker å gjøre noe praktisk arbeid. Det er vel lov vel; å fokusere på noe annet enn byggingen innimellom?

På bildet møtes kjøkkenøya og kjøkkengulvet. Her pågår detaljarbeide altså! En interiørdrøm blir til virkelighet. Det er derfor alt er så rotete og støvete her igjen nå, fordi det er siste rest av snekring, pussing og maling på kjøkkenet. 

Jeg jobber med et innlegg om gamle kranhåndtak, kjøpt i sjarmerende butikk i California. Kommer snart! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar