20. august 2016

Et lite glimt av gangen!


Hei!

Etter en dag med rusling rundt i byen i mange timer så var det utrolig deilig å komme hjem nå. Lørdagskveld! Det er nydelig det! 

Jeg har knipset et par bilder i gangen. Åh jeg ser for meg hvordan denne gangen kan bli! Det skal bli så utrolig gøy å bli mer ferdig. Ønsker meg litt tøff beachstyle, hyggelig og upretensiøst. Man skal føle seg velkommen! :)

Habana Club skiltet er på plass, det er jeg så glad i. :) Du som har lest bloggen min lenge husker kanskje hvor det kommer fra? Ellers kan du lese om det HER

Den blå skjenken og den hvite stolen er med fra gangen i gamlehuset. Sølvspeilet vi hadde med oss står lent mot veggen enn så lenge, men det kommer nok til å få en forandring etter hvert. Trygve har lovet meg å lage drivvedramme rundt det hvis jeg plukker på stranda. Det tror jeg kan bli veldig lekkert sammen med gulvet som har den samme looken. 
Jeg har noen flere ideer også, men de får komme etter hvert. INTERIØR, det er er gøy det! ;) Har lyst på noen planter, kurver m.m.

Tusen takk til dere som leser bloggen og til dere som legger igjen kommentarer. Det er så utrolig hyggelig å få tilbakemelding på bilder og tekst. Håper på mange kommentarer i fremtiden! ;) 

Jeg er også i gang og oppdaterer bloggen litt. På forsiden og på sidene på toppen. Ta gjerne en titt. Utrolig hyggelig hvis du vil gi meg innspill på hva du savner eller ideer på hva jeg kan legge til. Av knapper og sider å trykke på f. eks.

Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld! 

2 kommentarer:

  1. Jeg vil gjerne ha mer av alt, også det som er midt i prosessen. Veldig gøy å følge med på hele prosessen ikke bare det ferdige produktet. Gjerne flere bilder som viser større deler av rommene også. Egentlig sier jeg velmat du blogger så bra, at jeg gjerne vil du skal bloggen enda mer😀

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk for tilbakemelding! Skjønner hva du mener og det kommer. Vi har bildene, tar underveis hele tiden. Vi ligger bare litt etter med serien om huset. Har lyst til å gjøre det kronologisk. Lover flere bilder av hele rom også. Superhyggelig å høre at du vil lese/se mer her på bloggen. Har som mål å blogge mer i høst! :))

      Slett