23. august 2016

Knottene fra California!


Hei!

Håper dere har fine dager. :)
Jeg må si jeg synes august 2016 har vært fantastisk. Deilig vær!

Som du ser har vi med oss baderomsknottene til nye huset. ;) De er koselige minner! HER kan du se bilder av dem i gamle huset. 

Knottene er jo egentlig gamle håndtak til en kran. De satt i et baderom på flotte hotellet Waldorf Astoria i New York. Vi kjøpte dem da vi var på tur gjennom California. Bryllupsreise i 2009.
Jeg har så lyst til å lage et eget innlegg som handler om vår reise gjennom California, for det er noe av det beste og meste jeg har opplevd. Fantastisk tur! Vi leide bil og jeg mener vi var der i 17 dager. Her knipset jeg et bilde på vei opp kysten fra LA mot San Fransisco. Vi kjørte Highway 1 oppover.

Vi stoppet midt i natten i en liten by som heter Carmel by the sea. Vi hadde booket overnatting her på forhånd. En utrolig koselig hobbitby. Søk gjerne på Carmel by the sea på bilder i Google. Masse helt unike bygninger og trær!
Vi overnattet på Hotel Carmel Oaks, Clarion Collection. Her er fra utsiden av hotellet. Trygve ville nok gjerne ha med den røde Ford Mustangen vi kjørte. Vi gikk all in på klisjeene selvfølgelig... ;)
På hotellet kunde man bestille piknikkurv til frokost. Den sto utenfor døren da vi våknet. Jeg elsker sånt, så koselig! 
Bak en av dørene her lå en av mange loppiser vi stakk innom i Carmel. Så utrolig mye gøy stæsj å se på! Skulle ønske man kunne ta med så mye mer hjem! 
Denne damen drev bruktbutikken vi kjøpte knottene i. Hun hadde mye stæsj! Overalt! Og en hund som løp rundt og så ut som en gulvmopp. Hun fortalte oss mange historier, blant annet om det gamle New York hotellet Waldorf Astoria. 
Stedet hvor vi spiste lunsj.
Vi tok en tur lang stranden og kysten før vi dro videre oppover mot San Fransisco.

Lekkert eller hva?

Koselig å fylle hjemmet med minner. HER kan du lese mer fra våre reiser. 
Ha en nydelig dag så blogges vi snart igjen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar