27. august 2016

Frokost på bryggekanten!

                                                                                                                Sponset innhold


Hei!

For en drøm det er å ha så nære til vannet! Dvs. det er jo en drøm som har blitt til virkelighet. :)

Det serviset som vi har brukt mest i sommer er dette fra Firkløveren. Det er kokk Lise Finckenhagens design. Fortsatt like fint utpå sensommeren og tidlig høst. Spesielt nydelig synes jeg det er sammen med noe røft. Som på brygga. Til frokosten har jeg brukt de dype tallerknene og appetittskålene. Farrissglassene har så koselig form. Med et par blomster på.Det finnes flere størrelser av den ovale skålen jeg brukte til druer. I tillegg til mange andre type serveringsskåler og fat. Jeg tenkte vise dere et dekket middagsbord en annen dag. En fryd å dekke bordet når man har så mye fint. :)

I dag håper jeg det blir kokt krabbe. Og kanskje et bad?

Ha en fin lørdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar