12. august 2016

På kjøkkenet!


Hei!

Huset tar form. Eller, det er vel mer interiøret som gjør det. Vi har til og med fått satt opp noen ting på veggene som du ser. Disse to favorittene fra Desenio.no blant annet. Jeg synes de er så tøffe.

Vi har fortsatt igjen å sette opp lister rundt kjøkkenskapene, men det drøyer nok ikke veldig lenge nå. Da vil det bli så enhetlig og fint, gleder meg! Siste detaljene som skal på plass nå. :)

Trygve har krabbet oppe på loftet i tre dager stakkars. (Noen ganger tror jeg varmen der oppe var sånn 35 grader...) Men nå er han ferdig med installeringen av ventilasjon i huset. Så deilig! Og så fort han var ferdig der oppe så stablet vi opp alle plastboksene som har stått lagret i stua. Du husker disse? ;) Helt nydelig å få de vekk!

I formiddag dro jeg ut for første løpetur i vårt nye område. Jeg tenkte jeg skulle sjekke ut litt nye veier og visste ikke helt hvor jeg var. Det ble litt langt hjem og plutselig hadde jeg løpt en mil. Haha! Det var ikke meningen. Jeg logget med Endomondo. Det vil si; jeg løp virkelig ikke hele veien! Gikk mye. Måtte jo det for å komme hjem igjen. :)

God samvittighet nå da i hvert fall og klar for fredagstacos etter hvert. Ha en nydelig HELG! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar