28. august 2016

Lyst på en Marqueebokstav?


Hei på en søndag! 

I går hadde vi den sommerdagen, i dag grått og regn. Og jeg skjønner at det skal vare noen dager. Føles som at nå blir det sakte men sikkert høst...

Jeg synes det er deilig med en regnværsdag i dag, jeg har ikke hatt samvittighet til å være inne da det har vært fint vær. Fortsatt står bilder og ting som skal opp på veggene stablet rundt langs gulvet. Greit å få en dag til å pusle på. 

Vi skal blant annet sette opp vår R. Marqueebokstaven som er minner for oss. :) Hvis du liker slike lysbokstaver så bør du passe på! Jeg deler akkurat nå ut en på min Instagramkonto. Den du ser på bildet over altså. 

Hvis du har lyst til å bli med så kan du klikke deg inn HER. Eller du kan søke opp @ekte_interior på IG. Min gamle konto ble slettet, så måtte begynne om på nytt. 

Kanskje vi sees litt senere i dag, uansett ønsker jeg deg en finfin søndag! Synes det er fantastisk deilig med en innedag! Blogges! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar