28. august 2016

Plantebordet på plass i hagen!


Hei hei!

Her kommer et kaosbilde fra hagen. Dere er jo vant til kaosbilder fra denne kanten etter hvert vil jeg tro? ;)

Jeg har lett etter et førbilde her, men det ble nok dessverre ikke tatt. Hele hagen vår er rimelig overgrodd. På baksiden av garasjen, foran disse vinduene, var det masse buskas! Store, sjelden ansede busker som ikke ga meg så mye mening. 

Jeg vil selvfølgelig ha planter, busker og detaljer i hagen, men når det blir for mye så blir det meningsløst. Det blir fuktig, mørkt og fullt av mygg/fluer opplever jeg. Vi tok diverse verktøy og jevnet disse buskene med jorden. Trengte litt hjelp av Trygve fordi dette var motorsagmateriale. Er ikke helt trygg på motorsag ennå må jeg si. Noen flere? :)
Her ble den perfekte plassen for mitt plantebord. Hele plassen ble mye lysere og triveligere. Med litt gress sen også så blir det hyggeligere. Jeg bruker dette store bordet (som kommer fra en fabrikk) til lagring av krukker og stæsj også. Veldig kjekt. 

Det var ikke lett å flytte det. :)

Det er mye jobb igjen i hagen altså. Puh! Ikke minst kjøring til fyllinga med alt hageavfall!! Har tatt en liten pause fra hagejobbing, men får vel sette i gang igjen snart. Høsten er jo en fin tid til det. 

Ha en fin søndagskveld, ses til uka!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar