15. september 2016

Benkeplate og kaffekvern!


Hei!

Indian summer! Helt nydelig! 

I går var jeg litt sånn rastløs og tok meg en løpetur ganske sent. Klokka var nok rundt 20 da jeg sprang av gårde og for en tur! Det tror jeg er den fineste løpeturen noen gang. Den kommer jeg til og minnes. Det var jo nesten tropenatt med opp mot 20 grader, disig over sjøen og en rosa solnedgang. Og som om ikke dette var nok så var fullmånen helt fantastisk stor, slik den bare er på denne tiden av året. Det var så fint med noen båter som gikk stille forbi og jeg måtte bare stoppe opp å se og ta bilder. Kunne vært i Hellas. Var det en fin kveld hos deg også i går?

I dag har vi lagt på plass de siste benkeplatene på kjøkkenet. Kjøkkenøya ble klar i sommer med Silestone benkeplate. Vi vurderte om vi skulle gå for stål på resten av benkene, men ingen kunne produsere i sommer. Etter å ha levd med Silestonetoppen på kjøkkenøya et par måneder så var vi så fornøyde at vi valgte den på resten også.

Dette kjøkkenet er en drøm som går i oppfyllelse med alle detaljer Trygve har snekret og med steintoppen. Kunne ikke ha ønsket meg noe mer. Gleder meg til å vise det frem i sin helhet når det er ferdig. Tenk at det nå snart er et år siden vi så huset for første gang og satte i gang arbeidet. Sykt å tenke på. Synes faktisk det har gått fort til tross for alle timene som er lagt ned.

I dag satte vi også opp min gamle kaffekvern som jeg ropte inn på auksjon for noen år siden. En favoritt som pynter opp på kjøkkenet. Den måtte jo med. :)
I kveld tror jeg det må bli et glass rødvin og noen episoder av en serie jeg ser på nå. Eller kanskje lese ferdig Maisonbladet i kveld? Målet er å slappe av og kose meg i hvert fall. Gjør det du også så blogges vi i morgen! :) 

4 kommentarer:

 1. Huset deres ser utrolig fint ut! Håper du vil legge ut noen flere bilder i sin helhet snart, feks kjøkken og stue 😊😊 Jeg lurer fælt på hvordan dere får tid til alt dere gjør. Dere virker så fulle av energi 👍 I tillegg til små barn, og jobb 😊 Klem Heidi

  SvarSlett
  Svar
  1. Hallo Heidi! Tusen takk! Det begynner å ligne noe her. :) Ja, det kommer bilder av hele rom etter hvert. Den største grunnen til at vi får mye gjort er at Trygve jobber turnus og derfor har hele dager fri. Da får han gjort mye her hjemme! /Jessica

   Slett
 2. Ååå ja, da vil jeg tro dere får gjort mer ja. For jeg synes jo det er tungt å komme i gang med prosjekter, eller til tider vanlig husarbeid etter 8-16 jobb hver dag og med småunger 😊 Er det lov å spørre hva slags arbeidstid du har? Gleder meg til flere bilder 😊 Heidi

  SvarSlett
  Svar
  1. Så enig! Det er forferdelig tungt å komme i gang etter 16. Jeg hadde arbeidstid til 17 tidligere og da ble det ofte sofa! Min arbeidstid fremover er veldig usikker.. Men frem til nå har jeg jobbet fra 6 og er hjemme mellom 13-14. Da får jeg gjort mye, men sover alltid for lite da. ;)

   Slett