16. september 2016

Fredagsfavoritter!


Hei på en fredag! Så deilig med helg. :)

Det blir noen små endringer på bloggen en av de nærmeste dagene. Skal bli spennende å se om dere oppdager dem, men det gjør dere nok. Ikke de største endringene, men nok til å freshe opp siden vil jeg tro. Gleder meg! Det er høst og man trenger forandring og inspirasjon. 

Jeg har tatt tak i min gamle idé om å legge ut noen favoritter her på bloggen. Jeg har laget etiketten Fredagsfavoritter. Tenker at fredagen er en fin dag for å få litt inspirasjon og noe fint å se på eller hva tror dere? Interiør, klær, kaffe eller hva man nå er litt ekstra glad i for stunden. 

Denne uka må det blir høstklær. Akkurat nå er det så mye fint i butikkene at jeg har lyst på ALT! Nye olabukser, strikkede gensere, en lang kjole, et lekkert skjørt, skinnsko... Jeg falt for denne strikkede genseren og skjerfet i jordfarger. Gleder meg til å se om jeg finner noe å matche det med i garderoben. ;)
Etter hvert så blir det litt kjøttbollesteking her. Tror vi skal ha det i dag. Her finner du min grunnoppskrift. Hva skal dere spise på en fredag? Uansett så kos deg og ha en fin helg! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar