14. september 2016

Ingen over, ingen ved siden!


Hei!

Overskriften handler om løk. Hvor godt er det egentlig? Helt sykt godt! Her i huset elsker vi løk av alle forskjellige slag. Vi kaller hverandre løk også hehe. ;)

Nei, men helt uten tull og tøys. Løk er jo helt fantastisk. Fascinerende hvordan jorden kan lage dette kruttet som i tillegg smaker så fantastisk. Hvordan kan man lage mat uten løk? 

Jeg elsker det som du skjønner, men akkurat nå er jeg til og med inne i en periode hvor jeg rett og slett har craving etter det. Det er en nytelse å skrelle, kappe opp og kaste i panna. Og du vet når man er i gang med matlagingen og kun har begynt å frese løk og noen kommer på kjøkkenet og sier "mmmm her lukter det godt"! 

Løken lengst ned på bildet er hvitløk. Alt kommer fra mammas hage. Hun hadde masse i år og tok med seg hit i helgen. Vi har spist det hver dag. I alt. I går fikk jeg til og med lyst til å spise en som et eple, men det gjorde jeg ikke. :)

Noen flere som er løkelskere?

Nå venter vi på betongbil. I dag støper vi såle til påbygget. Spennende. Jeg har funnet frem noen arbeidsklær. Lekrere blir det ikke. Tror det må bli bilde på bloggen i morgen. Skal vanskelig gjøres å slå den outfiten i lekkerhet. :)

Ha en fin dag, blogges snart igjen! 

8 kommentarer:

 1. Det skal bli gøy å se om dere bygger på på den siden av huset jeg tror.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så artig at du har noen tanker om hvor Åshild! Nå ble jeg så spent på hva du tenker at jeg måtte tilbake å se på bilder av huset som ligger ute. Der så jeg faktisk et sted at det til og med var nevnt hvor vi skal bygge på. Gleder meg til å høre hva du tror etter hvert. ;)

   Slett
  2. Jeg tror at huset får T-form og at utbygget blir ved kjøkkenet. Det er også naturlig siden det blant annet er vaskerom dere skal ha.

   Slett
 2. Løk er herlig, og løk er et must! Har vi løk, hvitløk og hermetiske tomater i hus har vi grunnlaget for et hvert måltid! :) En annen sak jeg har oppdaget de siste årebe er søtpotet...nydelig!!!
  Ser den første kommentaren kommer fra Åshild, og som en liten kuriositet så heter jeg også det ;-)
  Takk for hyggelig kommentar på kommentaren på forrige innlegg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åshild!? Nei nå blir jeg helt forvirret, hva med Violetta? Hvem er det? :) Ja du har rett, der har du basen til mye godt. Og ja, søtpotet har stor potensiale helt klart! Vi bruker den ikke så ofte men sier vel hver gang at dette må vi lage oftere. ;)

   Slett
 3. Litt mer svung over Violetta...dekknavnet ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Du klarte å lure meg totalt Åshild! Var helt sikker på at Violetta var det riktige navnet ditt. Hihihi! Men alle blogget vel egentlig mer anonymt da det hele begynte med interiørblogger... Ha en fin helg! :)

   Slett