3. oktober 2016

Fra hytteturen i helgen!

Lørdag, sol og nydelige hjem i Grebbestad.

God morgen mandag!

Starter denne uka med litt inspirasjon fra kysten. Det ble som vi håpet; vi kom hjem med mer energi enn da vi dro på fredag. Koselig, avslappet hyttetur.

Jeg knipset bilder mens vi ruslet gjennom Grebbestad i Sverige. Nå har jeg fått en ny glød for foto igjen og det er så morsomt. Jeg synes det er gøy med redigering og jeg har lært meg noen nye metoder. Jeg bar med meg mitt gamle systemkamera igjen i stedet for bare mobilen. 
En uteservering med lekre værbitte møbler. Som du ser var det tomt da vi gikk forbi på formiddagen. Da vi gikk hjem igjen et par timer senere var det masse folk med nyfanget sjømat på tallerkenen. #inspirasjon !
Västkusten er noe eget.
Morgenkaffe og frokostgjester.
Utsikten fra hytta, kjempekoselig. I går, søndag, avsluttet vi turen med et par timers spa på Tanumstrand hotell. Basseng, bastu med utsikt og boblebad på terrassen. Vel verdt 245 kroner. 

Nå er jeg så klar igjen for å fortsette med planene for vårt nye hjem! Snart tilbake! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar