5. oktober 2016

Hei, takk og oversiktsbilder!

Heldigvis en stund siden jeg daglig gikk rundt i denne (kjøre?) dressen!

Hei!

Hvordan går det med dere i høstferien? Kanskje ikke alle som har begynt med den ennå, er vel litt forskjellige uker rundt omkring.

Her går det mye i foto om dagen. Jeg blir så glad for at dere spør om oversiktsbilder av huset! Så hyggelig at dere følger med. Takk! I disse dager driver jeg og tar masse bilder. Endelig tok jeg tak og kjørte til Japan foto med mitt ene objektiv som jeg trodde var ødelagt. Det viste seg at det var jeg som (var ødelagt) brukte en gal innstilling. Nå har jeg lært meg at feil blenderåpning gir uskarpe bilder. Vi snakker diffraksjon der altså. ;)

All d**t som ligger rundt her har jeg først måket til den ene siden av rommet stue/kjøkken for å ta bilder. Nå er det på tide å måke all d**ten andre vei. Haha! :) Nei, faktisk så er vi flinke og renser og rydder mens vi holder på. Jeg var blant annet og hentet masse høstklær i sorte plastsekker som vi har hatt lagret i kjelleren hos svigers. De har ligget strødd utover gulvet i et par dager, men er nå sortert i diverse skap. Så det går fremover.

Bilder er altså på vei. Har tatt foto av stua og nå skal jeg i gang med kjøkkenet. Må rydde først. Gruer meg, men det blir bra å ta tak. Det har liksom blitt sånn at det vi ikke har funnet en plass til etter flyttingen, det har blitt liggende fremme. Og i går kveld malte Trygve aller siste strøk på listene!

Skal prøve å rekke noen bilder i kveld. Sees! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar