7. oktober 2016

Første bilde av kjøkkenet!


Hei hei!

Her kommer et glimt av kjøkkenet. Det er en skikkelig god følelse å ha ryddet kjøkkenøyen fri for alt og ha knipset bilder. En stor forandring mot hva det var, det er det helt sikkert i hvert fall! ;) Se hvordan det så ut her.

Det kommer flere bilder av hele kjøkkenet fremover. Det er en skapdør til, til venstre i kjøkkenøya og en skuffeseksjon til, til høyre på bakre benkeraden. Helt til høyre utenfor bildet står det gamle skoleskapet vårt, vaskemaskin, tørketrommel, fryser + vårt side by side kjøleskap. Alt dette skal fjernes når vi blir ferdig med påbygget. Har tatt noen bilder av de greiene der. Kanskje jeg poster behind the scenes en dag. :)

Vi er kjempefornøyde med rommet, vi bygger drømmekjøkkenet rett og slett. Det kommer mer info etter hvert om valg og detaljer, men jeg kan kjapt fortelle litt.

Gulvet er fra Flisekompaniet. Strandlooken på brede gulvbord fant vi hos merket BerryAlloc. Skapstammene er fra Ikea, lukene er spesialbestilt fra www.kensapuu.fi. Kjøkkendetaljer og lister er snekret og malt av oss for å få det landlige utseendet. Benkeplatene er Silestone fra Allstein.no . Armaturet er fra Axor Hansgrohe Citterio Semi Pro.

Det er fantastisk å lage mat med en vifte som sitter helt oppe under taket. Full frihet! Og endelig har vi fått på plass de gamle barkrakkene ved kjøkkenøya. Så koselig å sitte der.

Gleder meg til å fortelle mer om hvordan vi har bygget kjøkkenet. Det kommer, vi blogges! :)

6 kommentarer:

 1. Wow for et lekkert kjøkken og nydelig farge på frontene. Dere er så flink med detaljer som lister, knotter og slik, noe som gjør at det blir unikt. Dette var virkelig flott og det må være så kjekt å lage mat her. Gleder meg til å se mer. :-) Hilsen Maren

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Maren! Her er det utrolig inspirerende å lage mat, jeg elsker å være her! :) Veldig gøy at du legger merke til detaljene. Det er de som gjør det. ;)

   Slett
 2. Det er så gøy å se bilder av større områder! Jeg har nok alltid tenkt at jeg bare kan ha hvitt kjøkken, men ser nå at også duse farger blir veldig fint. Det er vekdig gøy med innlegg med massevis av bilder og steg for steg. Elsker å pusse opp så veldig gøy å være med på prosessen

  Mvh Cecilie

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for tilbakemelding Cecilie! Ja, enig. Jeg er også veldig glad i hvite kjøkken. Siden vi har malt hele huset innvendig i hvitt så tenkte vi at vi går for en farge på frontene. Valgte den gammeldagse grågrønne som vel aldri går ur tiden. Håper vi. ;) Gleder oss til å komme med nye innlegg med steg for steg!

   Slett
 3. Knallfint! Så flinke dere er 😊 Gleder meg til å se mer! Klem Kari

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen hjertelig Kari! Flere bilder kommer. :)

   Slett