6. oktober 2016

Høststemning!


God morgen!

Enda en fin høstdag! Jippi! Jeg ser det blåser bra, men jeg skal ta meg en liten løperunde før hyttetur likevel. Det blir mye god mat og godis sammen med familien min så like bra å være forberedt. ;)

Jeg redigerte bilder til jeg dekket i går. Hehe. Det er mye bilder og jobb igjen, men nå gleder jeg meg til å vise dere noen foto av stue og kjøkken.

Er det ikke koselig å gjøre klart til høst? Jeg bare nyter når huset er ryddig og man kan sette seg i sofaen med tente lys om kvelden. Her kan dere se gulvet vi har valgt blant annet. Det kommer fra Flisekompaniet, les mer om det her. Sofaen er den samme gamle og det gamle bordet ble nytt med gulvplank som topplate! Les mer om det her. :) 

I kveld kommer ny del i serien om Huset ved stranden. Denne gangen er vi i gang med badet. I morgen gleder jeg meg til å vise dere et bilde av kjøkkenet. Ikke helt hele kjøkkenet på et bilde ennå, (jeg har det også ;) men jeg lover at dere kommer til å kunne se hvordan det ser ut her. 

Dette er moro, blogges i kveld da! 

2 kommentarer:

  1. Hei Jessica. Jeg har nettopp skjønt hvordan jeg kan legge igjen kommentar, jeg får skylde på alderen. Jeg har fulgt bloggen din i flere år og er så imponert over alt dere får til, dere er så dyktige. Jeg gleder meg til bilder av større deler av rommene, er veldig spent på kjøkkenet. Å lese innleggene fra renoveringen på begge husene er utrolig artig, du er så flink å formidle med ord og bilder. Lykke til videre med påbygget. Hilsen Maren

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Maren! For en hyggelig kommentar! Skjønner at det kan være vanskelig å vite hvor man skal legge igjen kommentar. Man må jo klikke der det står hvor mange kommentarer det er der eller evt. ingen kommentarer. Ikke så lett å vite. :) Tusen takk for tilbakemelding, dette var veldig koselig! Vi skriver begge to på innleggene. Det er jo mange ting bare Trygve kan hva gjelder bygging m.m. Jeg glemmer så fort også. Har vel med interesse å gjøre. ;) Igjen tusen takk for kommentar! Utrolig hyggelig å vite at du følger med. :) Jessica

      Slett