27. oktober 2016

To do list - soverom!

To do list. Tips og ideer til soverom
Eldstemanns gamle babytøfler. Godt brukt. :)

Hei!

Har dere fine høstdager? Her har det vel regnet hver eneste dag tror jeg. I flere uker. Føles litt sånn i hvert fall. Jeg synes været i går kveld så skikkelig kjipt ut da jeg satt i bilen. Trosset det og stakk ut for en løpetur og det var nydelig. Med headset på slik at man ikke hører vinden så er det bare deilig med frisk luft i ansiktet. Det var skikkelig bra temperatur.

I dag er det fint enn så lenge og jeg tror jeg skal ut å rydde boden litt senere for å lage en plass til Morris. ;)

Jeg nevnte jo at jeg har en to do list for soverommet vårt. Her er den:
  • Male sengegavlen i fargen bomull, slik som veggene våre. Done!
  • Sette opp de nye sengelampene. Done!
  • (Få ut de gamle rare lampene hehe. En glede.) Done!
  • Male nattbordene (sette på hjul også?) Done!
  • Bestemme hva som skal være på veggene og sette opp. Bilder, pynt og knagger.
  • Justere og skru skapene ordentlig på plass 
  • Finne ut hva vi skal gjøre med den lille plassen ved siden av skapene. Hyller? Done! (Det ble en smal kommode fra Ikea.)

Noen av tingene på listen ble jeg ferdig med denne uken. Noen av punktene kommer til å drøye lenge. Vi må bli ferdige med andre ting i huset først. Men målet nå er å skape drømmesoverommet og nå er vi snart der. :)

Det er ikke et stort soverom så det blir ikke flere møbler enn de to doble skapene fra Ikea som står der nå. Sengen og to nattbord. Nå er det bare snakk om å få på plass detaljene og litt pynt for å få det koselig. 

Sengegavlen vår har fått et par strøk med fargen bomull. Vi gikk for samme farge som på veggene. Det var fint å få malt gavlen en gang til nå siden treverket var blitt litt tørt og det var store glipper mellom plankene. Her kan du se sengegavlen vi har bygget.

Det ble så fint med de nye lampene som ble satt opp i går. Endelig! De gamle er helt ulike hverandre og har stått på halv tolv på nattbordene. Disse nye sitter fast i veggen og det er så løvely! Mye mer plass til bøker, blader og rot på bordene. ;)

En annen ting som er noe av det beste jeg har kjøpt til huset for å gjøre det koselig i interiøret. Det er "hotellputer" til sengen. Store, herlige puter som pynter opp lengst bak mot sengegavlen. Og så perfekte å lene seg mot mens man leser. Fra før har jeg lyse beige lintrekk til disse. (Du kan se de her.) Nå har jeg unnet meg blå også. En nydelig petroleumsblå farge. Nå kan jeg bytte mellom "sommer- og vinterputer" hvis jeg vil. :)
Neste ting på to do listen jeg skal ta tak i er å male nattbordene. Jeg kommer ikke helt i gang fordi jeg ikke vet hvordan jeg skal behandle de før jeg maler. De er liksom nesten vokset på en måte. Tror det må bli sliping eller grunning først. 

Dette har jeg hatt på to do listen siden jeg kjøpte de, men dere vet hvordan det er noen ganger. ;)

Blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar