21. oktober 2016

Julekaffe!


Hei!

Visst ble det nesten litt julestemning over dette? Vi har ikke kaffemaskin, men det blir jo litt luksus med pulvercappuccino fra Nescafé også. ;)

Koselig med høst. I dag skal jeg begynne å trimme hekken i hagen vår. Jeg har mannet (kvinnet?) meg opp i flere uker. I dag begynner jeg. Det hadde vært interessant å måle opp hvor mange meter hekk vi egentlig har... 

Hekken har så flotte farger nå. Det er nesten litt synd å klippe den, men jeg bare må før vinteren kommer. Den er nok fire meter høy noen steder. Har dere flotte høstfarger i hagen eller utenfor vinduet? Jeg har knipset et bilde i dag, må dele høstfargene. :)

Trygve har kommet kjempelangt med påbygget! I går kveld satte han inn døren (vaskeromsdør) som skal være der. Vi tenker på hva slags ytterdør (hovedinngang) vi skal ha og hvordan vi skal løse det med vinduer. Lurer også på hvilken vei døren skal gå. Disse to dørene er så nære hverandre at man liksom må tenke en helhet her på et vis.

Ha en finfin helg, blogges snart igjen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar