22. oktober 2016

Så vakkert at det må deles!


Hei!

Når jeg er ute og løper eller bare er ute i naturen om dagen så får jeg så lyst til å dele høsten med noen. Skjønner dere hva jeg mener? Det er så utrolig fargesprakende og vakkert noen steder at man bare må ta bilder. Kanskje masse løv i veien, eller et tre med fantastiske farger. 

Hekken rundt huset vårt er fantastisk nå. Det er ikke helt den samme hekken overalt så noen steder har løvene allerede falt av. Jeg begynte i går med å trimme og FOR en jobb det er! Jeg måtte grave opp noen busker som rett og slett hadde havnet utenfor hekken og vokst seg store. Andre busker vokste inne i hekken og måtte renses vekk. Og kappingen måtte jeg noen ganger ta med motorsag fordi det hadde blitt små trær av buskene. (Ellers bruker jeg en sånn elektrisk hekkesag som jeg har lånt av svigerfar. Funker suverent!)

Jeg tror jeg hadde kommet cirka 10 meter etter å ha holdt på i flere timer i går! Det var litt skummelt med motorsag altså. Trygve måtte lære meg. Hvis ikke jeg kjører med den selv blir jeg bare stående å vente til han kan hjelpe meg med de tjukke stammene. Det går ikke, da blir jeg aldri ferdig. Må bare kjøre på, men jeg skal love jeg er forsiktig med den altså!

I dag fortsetter jobben med hekken. En utrolig god følelse å se forskjellen og bare la snøen komme når hagen er klar for vår. Etter kappingen i går ser vi nå sjøen fra kjøkkenvinduet! :)

Vi blogges snart igjen! 

(Nå fant jeg flere bilder av hagen og uteplassen som jeg aldri har lagt ut på bloggen. Glemte det! De kommer veldig snart. Da kan dere se litt mer av hvordan hagen ser ut! :)

2 kommentarer:

  1. Du er litt tryggere med motorsag om du bruker sikkerhetsbukse. Vernebriller og hørselvern har du allerede på?

    SvarSlett
    Svar
    1. Nei, jeg kan nok ikke krysse av for noen av de tingene. Men du sier noe, bare mens jeg renset ugress i hekken i går så holdt jeg på å få en grein rett i øyet ved flere tilfeller. Har rift i pannen i dag. Tenk hva som skjer hvis den går rett inn...

      Slett