19. november 2016

Vinterpynt utendørs!


God morgen!

Nja, det var vel egentlig litt å ta i. Klokka er nesten 14 når jeg skriver dette, hehe. Sto opp 10.30 i dag og går i slappe-/vaske-/fikseklær. Føles litt som at det fortsatt er morgen her. ;)

Nå sitter jeg og blogger i en ren sofa. Hvor deilig er den følelsen!? Klarer nesten ikke å beskrive det. I dag har jeg tørket av stuebordet, tent lys, satt nye furukvister i vasen. Støvsugd sofaen, gulvet og lagt tilbake putene på riktig plass. Dette har ikke blitt gjort på mange uker og det er en nytelse her nå! Jeg skal fortsette i dag med å fikse i huset. Rydde, vaske og pynte. Snart på tide med litt julepynt! Jippi! :) 

Håper også at vi får til å henge opp litt ting på veggene utover kvelden. Er så klar for å skape litt mer av et hjem her nå. Masse bilder, rammer og en lampe står bak sofaen og støver ned. Nå vil jeg bestemme hvor ting skal være og så kan resten gå opp på loftet. 

Håper også å rekke og pakke inn noen gaver til årets kalender. Koselig det. Må jo også så hvor mye jeg mangler. 

Bildet av vinterpynten ute er fra gamlehuset i fjor og kan sees i nyeste utgaven av Boligdrøm. For en fin reportasje det ble av besøket hos oss i fjor! Gamlehuset i juletider. Les mer om det her. Det var så fine bilder av oss i familien også. Bortsett fra far som selvfølgelig ikke ville være med. ;) Det kommer bilder i løpet av helgen, håper du vil stikke innom! 

Stikker innom en tur i kveld igjen hvis jeg rekker, nyt helgen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar