19. desember 2015

Julereportasje!


Hei!

Endelig kan roen senke seg! Nå har journalist og fotograf vært her og laget julereportasje. Og det er jo helt klart at det har vært fokuset frem til nå. Jeg har tenkt at når reportasjeseansen er ferdig da kan førjulstiden virkelig nytes!

Det er de to jentene som jobber frilans og som også laget saken til Maison interiør som har vært her. Det blir spennende å se hva det blir til denne gang. :)

Det virkelig positive er at jeg er helt ferdig men min juleliste og andre ting som har vært viktige å få gjort. Det å vite at det kommer noen og tar bilder det setter fart på en altså! I tillegg til å ha skrevet det her på bloggen. Det er helt klart noe jeg kommer til å gjøre igjen. Da blir jeg enda mer organisert og får ting gjort fordi jeg vet at andre følger med. Hehe. Helt supert!

Nå skal vi spise frokost og etter det skal det jobbes i huset ved stranden! :)
Blogges snart igjen, skal prøve å rekke det i kveld. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar