10. desember 2016

Den nye delen av huset!

3. desember.

Hei og god lørdag!

I dag har det blitt bakt pepperkaker her hjemme og jeg har ordnet og fikset litt i huset. Det begynner virkelig å ligne jul nå! :)

En dag da jeg kom hjem fra jobb i uka som gikk hadde Trygve plutselig revet veggen mellom kjøkkenet og den nye delen av huset! Jeg ante ikke at det var mulig å gjøre det nå og det ble så fint! Det var det morsomme. Ble virkelig hyggelig med utgangen fra kjøkkenet. 

Jeg har tatt noen bilder eller var det en film (?) fra den dagen det ble gjort. Ville bare vise dere utsiden før jeg viser dere innsiden, slik at dere skjønner hvor påbygget er. 

Under ser dere et bilde jeg tok 6. oktober. Bildet over er tatt 3. desember. Tak og yttervegger tar vi i samme slengen som vi kjører på med bytte på hele huset. Ikke så veldig lenge til. Det blir så utrolig spennende å se hvordan det blir! 6. oktober

Det har gått så utrolig fort! Trodde ikke vi skulle ha gjesterommet klart før jul! 

I kveld skal vi ut å spise fireretters middag og jeg gleder meg veldig. Spesielt til å spise i lugn og ro og stillhet. ;) Ha en kjempefin lørdagskveld. Vi blogges i morgen igjen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar