11. desember 2016

Pynte med stjernepepperkaker!


God morgen søndag! :)

I dag tror jeg vi skal bake enda noen flere pepperkaker. Jeg hadde egentlig planer om å lage egen deig i år, men så var Trygve en tur forbi Ikea og vips så hadde vi tre kilo deig i hus. Klappet og klart. ;) Ellers så er jo neste skritt å lage glasur å pynte kakene med. Prøve å rekke det også i dag.

Det er så gøy i år fordi vi har så mange nye former. Mamma har renset blant sine julesaker og før hun ga bort ting så gikk jeg og min søster igjennom og så om det var noe vi ville ha. Der fant jeg flere uåpnede pakker med pepperkakeformer. ;) I tillegg fant jeg noen kjempefine, gamle kjeksformer på loppis i sommer. Det er noe å holde utkikk etter, spesielt på loppis i Sverige. Jeg kjøpte en liten bunt fine former i en snor for 10 kr. 

Jeg tenkte jeg skal prøve å henge opp de lange pepperkakene (som ser ut som tryllestaver) i vinduet på kjøkkenet. Vi få se om jeg får det til. 

Ha en fin søndag! ⭐

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar