9. desember 2016

Glitter hver dag i desember!


Hei!

Se på denne fine kalenderen som jeg koser meg med hver dag frem til jul. Helt nydelig! Jeg fikk den i bursdaggave. (Jeg har bursdag 28. november. :) For en overraskelse! Og jeg erkjenner; det er så utrolig koselig å åpne en luke og få noe litt ekstra hver dag. 

Kjenner dere til merket No. 7? De finnes på Boots apotek. Tidligere kjøpte jeg alltid på meg ting fra de da jeg var i London. Nå finnes jo Boots her. Kjempefine ting. Det har vært håndkrem, ansiktskrem, leppestift, negllakk og litt annet stæsj i lukene hittil. Så gøy! 

I dag fikk jeg et kritt til leppene i en sånn lekker nudefarge, med litt glans i. Kjempefin. ;)
Jeg har flere ting å fortelle så vi blogges mer i helgen. Ha en riktig fin fredagskveld! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar