16. desember 2016

Det ble pepperkakebil!!!

Citroën 2CV
Hei!

Deilig med helg! :)

Skrev jeg her på bloggen at Trygve hadde planer om å bygge en pepperkakebil, men at de planene bokstavelig talt knuste da han mistet store deler av skroget på kjøkkengulvet? Etterpå limte han sammen delene og laget en skrekkens statue. På den ble det skrevet ned flust av fæle ord med glasur... (Se bilde lenger ned i innlegget.) Den troner akkurat nå oppe på skafferiskapet vårt. ;)

Han ble selvfølgelig forbannet og jeg prøvde å si at ok, da blir det ikke noen pepperkakebil i år. Nå orker vi ikke å bake mer. Men hva hadde han med seg hjem dagen etter om ikke enda en boks med deig... Så det ble jammen en bil likevel. Denne står til pynt på kjøkkenøya vår nå. :)
Sesongens nummerskilt. ⭐

Sjekk ut pepperkakecampingvogna han laget for noen år siden. Her.
Trygve laget til slutt en form av papp, kledde den med deig og stekte hele greia. Det funket! Etterpå måtte han støtte opp med litt pepperkakebjelker på undersiden av bilen bare for å være sikker. Ville ikke at den skulle knuse igjen. Sen har han bygget på med skjermer, lykter og detaljer etter hvert.

Jeg oppdager bare nye ting på denne flotte bilene hele tiden. Har du sett hjulspårene i melisen? Og vindusviskerne på ruta? Hehe artig.
Skrekkens statu med banneord i glasur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar