19. desember 2016

Julemorgen!


God mandag!

SÅ deilig med en stund for seg selv om morgenen. Jeg lader opp med kaffe. Selvfølgelig i en av favorittkoppene. (Den andre ser du her. 😆) Utrolig at de fortsatt er like hele! Her knuser det meste...

I går var vi ute i skogen hele dagen. Så herlig! Det ble fyrt opp bål og alle som ønsket det hadde med seg grantre hjem til jul. :) Vi fikk tak i et kjempeflott et som står ute på terrassen nå. Tror Trygve må sage litt etterpå, det er litt stort... ;) Kanskje vi pynter i kveld da, gleder meg!  Det ble også to små koselige grantrær til barnerommene. Når vi blir ferdige med dette da er det jul i huset!

Jeg hadde middag for noen venner her på lørdag og brukte dagen til å rydde og vaske huset før de kom. Nå har jeg faktisk tatt 95% av julevasken og det føles så godt. Skal ta litt på gjesterommet og noe i barnerommene og så er det kun den vanlige, daglige shiningsen frem til jul. Skikkelig deilig. 

Jeg skal kjøpe inn noen flere amaryllis før jul også tenkte jeg. I år har jeg nesten kun hatt de blomstene. Noen små svibler, men de ble virkelig ikke pene. Jeg har falt helt pladask for amaryllis som snittblomster. De gjør jo hele rommet! Først har jeg hatt hvite på kjøkkenøyen (de står seg i cirka to uker) og de ble til lav bordpynt på lørdag. ;) Nå har jeg kjøpt inn et par røde stilker som er på vei til å slå ut og jeg tror jeg kjøper inn noen flere frem mot jul. De er så store og flotte at man nesten ikke trenger noe mer. 
Ha en fin dag, kanskje vi blogges i kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar