26. desember 2016

Fremover med luftballong!


Hei!

For en nytelse det er å ha juleferie. Bare gå rundt i huset, se på alle fine julelys, spise masse gott og usunt, ta en tur ut i ny og ne og se på TV. Det er bare løvely! Det er så godt å være skikkelig slapp og unyttig i noen dager før man starter med blanke ark i januar. Denne gang i 2017. 🙆

Jeg har fått nye ark til Filofaxen og har begynt å fylle ut litt i det nye året. Jeg har gått tilbake til old school jeg altså med å IKKE skrive alt i mobilen, men faktisk i god gammeldags kalender. Jeg bare kjente at jeg ville det. Kunne bla frem og tilbake mellom dager og uker og ha oversikt over hva som skjer fremover. I tillegg har jeg kastet en gammel sminkeveske og lagt ny sminke (fra kalenderen) i en ny julegave. 💕

Jeg har pakket vesken for i morgen og har faktisk skiftet ut den også. Jeg har ikke ny veske, men trengte bare å bytte ut litt. Dette må vel bety at jeg er klar for et nytt år med litt nye utfordringer etter hvert. Like godt hvert årsskifte. Så små forandringer som gjør så mye i hverdagen synes jeg.

Kanskje man skulle slå til med nyttårsforsetter i år også? En riktig liste som man faktisk kan sjekke av og følge opp? Ikke løse løfter, men mål for fremtiden. Det kan nok være nyttig å skrive opp. Hmmm...

Jeg skal på jobb i et par dager, før det igjen blir litt romjulsfri. Det føles helt greit. Skal faktisk bli morsomt. Og så må jeg jo fortelle dere om den mest overraskende og spennende julegaven. Snart skal jeg gjøre det. 😉 Det er en julegave som kommer til å vare og jeg er så spent på om det blir like gøy som jeg forestiller meg. Gleder meg SÅ til å få den i hus. Jeg tror dere skal få gjette hva det er. Yes! 

Det blir vel noe ny pynt til treet hvert år tror jeg og denne gangen er det luftballongen som er nykommer. Skikkelig fin. Fant den på Rusta! Sammen med et par ting til barnas trær. 

Ha en nydelig kveld, blogges snart igjen! 

                                                                        ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar