29. desember 2016

Trenger litt vind i ansiktet!


God kveld! 

Etter to hele dager innendørs var det helt nydelig å komme ut i dag. Vi pakket sekken og kledde på oss ordentlig. Hele familien ut på tur. Det var helt nydelig vær, så jeg måtte knipse bilder. Vi må jo gå ganske sakte når barna er med, men jeg synes likevel de er flinke. I dag gikk vi 4 km. og Lisa er jo bare tre år med korte ben. ;)

Jeg synes det er så utrolig deilig å la sminken være når jeg er hjemme. Etter hvert så har det blitt sånn at jeg bruker sminke hver dag. Ikke mye, men jeg føler likevel at det sliter på huden å bruke mascara m.m. for så å vaske det vekk om kvelden. (Brukte ikke det hver dag da jeg var yngre). Det å vaske ansiktet om morgenen, smøre seg inn med god krem og så gå tur i frisk vind føles så sunt. La huden hvile litt innimellom og bare kjenne sol og vær mot ansiktet. Hvor ofte bruker dere sminke?

Så det å komme seg ut (løping eller tur) synes jeg føles nyttig både for huden, beina, kroppen, hjernen. I dag var vi ute i cirka 2,5 time og det er så godt å komme inn etterpå og spise middag og slappe av med god samvittighet. Vi hadde med kaffe, clementiner, nøtter og kanelknekkebrød. De andre hadde med boller men jeg prøver å være litt sunn. De siste dagene har jeg ikke gjort annet enn å spise. Potetgull, kaker og sjokolade. Har behov for å føle meg litt sunnere.
Sjekk hvordan himmelen så ut da vi avsluttet turen! Helt rått. Kanskje har du sett den hos deg også i dag? Jeg synes det har vært mange sånne fine dager i det siste. 

Har dere fortsatt julestemning da? Det har jeg! Koser meg med juletreet i stua og er ikke lei ennå. Bra det. Gleder meg til julegaven kommer i hus også. Mer om den i morgen. Blogges da! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar