5. desember 2016

Lun julekalender!


Hei!

Her er årets julekalender til barna. Synes den ble så lun og fin. Deilige farger å se på. Med drivvedplanken og det fine papiret. Det fant jeg på Rusta. 🌟

Det er mye jobb å pakke inn 48 gaver, men det er så verdt det når barna synes det er SÅ stas med denne kalenderen. Jeg har ikke kjøpt dyre gaver og ofte er det en liten godtebit i pakka. Listen kan ikke legges for høyt, da blir det bare slitsomt!

Hver dag må de bli enige om hvilken spiker de skal velge. :) Så får de ta hver sin pakke fra den. Noen ganger er det forskjellige ting inne i pakkene, da har jeg skrevet navn på. Ellers er det to av den samme tingen. Viktige detaljer. ;)

Ser dere på Snøfall? Årets julekalender på NRK? Kjempefin serie og til og med jeg gleder meg til neste episode. :) Vi ser den på nett (på TV) så vi styrer selv hvilken tid vi ser, helt supert. Flere ganger har vi sett den før den går på TV så den blir tydeligvis lagt ut tidlig på dagen.

En stor overraskelse for meg i år er at jeg har fått min egen kalender! Det har jeg ikke hatt på sånn cirka 20 år. Fikk den i bursdagsgave i november. En helt nydelig kalender! 

Ha en fin dag, vi blogges snart igjen. :)

🌟🌟🌟

2 kommentarer:

  1. Kjempekoselig julekalender. Det er lenge siden jeg hadde små barn, det var veldig artig med julekalender. Jeg laget små rim på en lapp som hintet om hvor han kunne finne pakken. Stor stas hver morgen. Ha en fin førjulstid. Hilsen Maren

    SvarSlett
    Svar
    1. Hyggelig! Takk for kommentar Maren. Veldig gøy med "skattejakt". Vi pleier å ha noe lignende julemorgen og det er stor stas ja! ;)

      Slett