31. desember 2016

Godt nytt år!


Hei hei!

Nå sitter jeg på mitt nye kontor (gjesterom) med et glass mousserende og skriver ned noen tanker. Jeg har til og med låst døren for å få være i fred i noen minutter. 😉

I 2016 så skjedde det meste kan man egentlig si. Vi flyttet til nytt hus. Noe mange nok trodde vi aldri skulle gjøre. B begynte på skolen, L begynte i ny barnehage og jeg begynte i ny jobb. To nye jobber faktisk. Det eneste som manglet var vel at gubben ble byttet ut. Hehe, nei da bare tuller. Å ha noen stødig ved sin side gjennom alt som skjer er gull verdt. ⭐

Jeg tenker at jeg utover kvelden skal skrive ned en liste på ting jeg ønsker (mål) for 2017 og fremover. Jeg har begynt å tenke litt på listen i hodet mitt men ikke begynt å skrive noe ned ennå. Jeg har blitt inspirert av bloggeren isabellalowengrip.se. Jeg finner dessverre ikke igjen hennes liste på 100 (!) mål akkurat i kveld, men den er der et sted på bloggen. For øvrig en blogger som nesten vokser hver dag for meg. Så kloke innlegg. Les bloggen! 

Har dere noen mål? Skal dere skrive ned en liste? Kanskje det er smart å gjøre det konkret for seg selv? Det kanskje kan gi svar i noen situasjoner tenker jeg. Hvis man vet hva man vil så er det nok lettere å ta noen avgjørelser på hva som må gjøres for å komme dit.

I kveld skal vi ha hummer til forrett. Den er straks ferdig. Gleder meg enormt! Det var lenge siden det nå. Jeg skriver forresten alltid på krittavlen til høytider og spesielle dager. Finner inspirasjon på Pinterest. Masse fine chalkboard signs der!

Ønsker dere et GOTT NYTT ÅR! 😉

Gleder meg til nye tider jeg nå. Blogges! 

4 kommentarer:

 1. Happy new year!
  Monique ����

  SvarSlett
 2. Godt nyttår! Fant bloggen din for noen uker siden og den ble umiddelbart en ny favoritt.
  Gleder meg til å følge deg i det nye året:)
  Mvh Karina

  SvarSlett
  Svar
  1. Så utrolig hyggelig å høre Karina! Så koselig med tilbakemelding. Tusen takk og velkommen hit. Godt nytt år! :)

   Slett