30. desember 2016

I bibliotekshjørnet!


Hei!

Som på bildet vil jeg ha det i romjulen. Mange bøker, småting, minner og artige saker i litt uorden, rustikk, spennende, noe å se på, noe å lese, noe å høre på, noe å gjøre. Egentlig vil jeg ha det litt sånn ellers også. Ikke for mye bare, og ikke for lite... 

Den julegaven jeg har skrevet om, den passer liksom inn i mitt lille bibliotekshjørne. Her blir det jo peis i stua en gang i fremtiden også. Og en større bokhylle tror jeg. Gjerne noen kule skinnstoler. 

Jeg har jo nevnt her hjemme at jeg ønsket meg denne julegaven, men oppfattet at jeg måtte jobbe mye mer for å få gjennomslag for det. 😉 Julegaven er stor. ✔ Den kan vare lenge. ✔ Utfordrende. ✔ Givende. ✔ Jeg har holdt på med dette da jeg var barn, men nå må det finnes så mye inspirasjon og hjelpemiddel på nett! ✔ (Gleder meg til å sjekke det ut). Kan brukes sammen med andre eller alene. ✔ Og til sist så kan man faktisk tenne på julegaven. ✔ 

Hva kan det være da tro? 👀🌟

                                                                                              ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar