2. januar 2017

Starten på det nye året!


God kveld! 

Nå sitter jeg endelig i sofaen med en kopp rosa (!) te faktisk. For en dag det har vært. Trygve startet det nye året med omgangssyke. Det har ikke vært et deilig døgn for han skal jeg love! Hittil mår vi andre bra, men jeg er livredd for at noen av oss også skal få det. Nå tror ikke jeg på himmel og helvete, men omgangssyke kan i så fall ikke være langt unna det sistnevnte. 

Jeg hadde bestemt meg på forhånd at i dag skal julen ut og ute er den! Som jeg nok har nevnt her på bloggen før så får jeg ENDA mer rydde- og vaskemani når noen er syk. Jeg har vasket badet med klorin (noen steder), ryddet vekk julen, kjørt noen vaskemaskiner og tørket gulv. Nå er jeg så glad at jeg har gjort det! Mannen er på bedringens vei og huset er under kontroll. Da jeg var på matbutikken i stad kjøpte jeg med meg gule roser som jeg har pyntet med. Nå er vi klare for nytt år og lysere tider!
Bildene er fra turen 1. nyttårsdag. Det var helt nydelig og perfekt temperatur. Den hyggeligste overraskelsen fikk vi da en kompis skulle ta opp brus til barna fra sekken. Han hadde tatt med 1,5 liter hjemmebrygget øl i stedet for Pepsi Max! Haha! Det var jo knallgodt til pølsene da. ;)

Heldigvis hadde vi med masse saft. Jeg hørte et av barna si til et av de andre; Vil du ha øl eller saft? Hahaha! Fin tur. :)
Se den solen da! Nå går vi mot lysere tider dere. Like koselig med jul hvert år og like inspirerende å få den vekk og starte på nytt igjen. Jeg trodde jeg skulle ha litt tid til å tenke over min liste med mål for fremtiden, men det har gått i et gitt. Skal sette meg ned å filosofere en dag. :)

Ha en fin start på året, vi blogges! 🌞

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar