3. desember 2016

Julen i boks!


God kveld!

Som dagene har flydd avgårde sist uke! Jeg har hatt opplæring på intet mindre enn to jobber og ikke hatt mye tid til overs til noe som helst egentlig. Hodet har vært rimelig tomt til tider skal jeg erkjenne. ;)

Nå er det så utrolig deilig å ligge på sofaen, slappe av og være a jour her hjemme. De siste par dagene har vi fått gjort mye og nå er det jammen jul her. Jeg har vasket alle vinduer, fått satt opp litt lys ute og ordnet litt der. Den største vasken av huset er tatt og litt julepynt og lys er satt ut. Det trodde jeg ikke jeg skulle si i dag. (Men jeg la meg 3 i natt. ;) Når man vel får ånden over seg er det bare å kjøre på.

Jeg har heller ikke hatt muligheten til å ta en løpetur på en uke og i dag kickstartet jeg lørdagen. Det var helt nydelig. Fikk skikkelig energi og lykkerus. Løp som vanlig en tur i skogen og langs jorder. Perfekt temperatur i dag egentlig. Friskt og utrolig deilig for hodet. Kjente frustrasjonen blåse ut gjennom ørene mens jeg løp. Ja, sånn synes jeg det føles. Løping er min ultimate medisin altså. :)

Som du skjønner er det spennende tider for meg nå. Mye nytt fremover. :) Hvordan går det med dere kjære lesere? Fått julestemning ennå? Ønsker meg snø, det hadde blitt fint det nå. Prikken over i:en.

Jeg har tatt frem en gammel trekasse som havnet i kjelleren i gamlehuset. Nå pynter den opp midt på kjøkkenbordet med masse julete ting oppi. Denne kassa kjøpte Trygve til meg på loppis for hundre år siden, kostet 10 kroner. ;)

Ha en kjempefin lørdagskveld! Blogges snart igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar