13. desember 2016

Lussemorgen!


Hei hei!

Har dere hatt en fin start på dagen? Det er jo så utrolig koselig med luciafeiring en mørk morgen. I dag har vi vært i barnehagen og Lisa og gjengen hadde luciakjolen tredd utenpå tjukke vinterklær. Ser ut som små tønner. Hehe. Så koselige med glitter i håret. :)

Det kommer frem litt mer pynt for hver dag her i huset. Ikke det at vi skal overlesse altså, men jeg har liksom ingen plan på hva som skal være hvor. Så det blir en tur opp på loftet for å hente ned pynt og så en tur opp igjen for å legge tilbake det som ikke blir brukt i år. Og sånn går no dagan. ;)

I går fikk jeg opp en pepperkakegirland i kjøkkenvinduet. Det ble koselig det! Pyntet kakene med glasur for første gangen siden jeg var liten tror jeg. Skikkelig morsomt var det.

Nå må jeg en tur på jobb så vi blogges! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar