12. desember 2016

Vi åpner veggen!


Hei!

Håper dere er klare for en ny uke. Nå er det jammen ikke lenge til jul. På en måte så har jeg litt julestemning. Når vi lager pepperkaker eller når jeg sitter i sofaen med tente lys om kvelden og hører på fin musikk. Men jeg kjenner likevel at det ikke er den ORDENTLIGE julestemningen. Tror det er snø som må til. Eller muligens juletreet. 

Jeg fortalte jo at jeg kom hjem en dag i forrige uke og plutselig var det hull i kjøkkenveggen og en åpning inn til påbygget. Her kan du se det utenfra. Veldig overraskende. Jeg ante ikke at det var på tide å åpne. Mannen har jo bare kjørt racet helt alene i påbygget hele veien. 

Må jo bare vise dere hva familien hadde gjort før jeg kom hjem. Før veggen ble revet laget de en sånn figur du kan stikke inn hodet igjennom. Vet ikke hva det heter. Haha! Lisa står altså her i gangen i nye delen og stikker inn hodet på kjøkkenet. For noen påfunn altså, det er jo helt konge! :)

Jeg har lastet opp en film som jeg tok da jeg kom inn. Jeg gikk rett inn i et skap. Det skapet sto nemlig der åpningen i veggen er nå. Her kan dere se litt av rotet hjemme hos oss. Sakte men sikkert så blir det orden i sakene her. :)

 ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar