4. januar 2017

Fresh start!


Hei!

Er det ikke deilig med en fresh start! I går var første dagen på veeeeldig lenge som jeg ikke spiste noe godis i det hele tatt. Målet er å prøve å holde på dette. Bare litt snop fredag og lørdag. Inn med grønnsaker og frukt og frem med kokebøker og inspirasjon. I går laget jeg favoritten thaisuppe. Jeg laget det nok ikke akkurat som i denne oppskriften, men jeg bruker grunnoppskriften + litt av det jeg har hjemme. Den blir så knallgod og smaksrik! Tips tips!

Snart kommer en oppdatering her på bloggen hva gjelder interiøret på kjøkkenet. Gleder meg! Håper å rekke og lage innlegget en av de nærmeste dagene. Julen er ute og nå er det ganske ribbet på kjøkkenbenkene. Kjenner at jeg lengter etter litt nytt å pynte med. Noen lysestaker eller en ny vase. Man tror våren er på vei og så har ikke vinteren begynt en gang. ;)

Hvordan går det med dere da? Har dere begynt med en fresh start? Leve sunnere? Nyttårsløfter? Jeg kjenner at jeg trenger en ny start selv jeg. Kanskje man skulle ha kjøpt seg noen nye klær og tatt en rens av skapet? Sikkert ikke dumt. Fint å føle seg vel.

Det var mannen i huset som kom med forslag på hva slags armatur vi skulle ha på kjøkkenet. Han har veldig bestemte meninger om slikt. Det skal være kvalitet og det skal være stilig. Må jo si meg meget fornøyd med dette armaturet fra Axor, som er designserien fra Hansgrohe. Nå har vi hatt det i noen måneder. Livskvalitet kan vi kalle det. Man trykker på en knapp for å få  bytte mellom dusjstråle og vanlig vannsøyle og man kan jo svinge vannslangen som man ønsker. Vedlig smidig. (Det heter Axor Citterio, Semi-Pro fra Axor designs

Plutselig så skinner solen i ansiktet på meg her jeg sitter. Endelig har den orket opp over kanten av horisonten. Så nydelig etter en bekmørk morgen! Hvis ikke jeg blåser vekk i dag så blogges vi snart igjen! 👋

2 kommentarer:

 1. Flink du er da, har enda ikke klart å holde meg godtefri en eneste dag siden forrige jul jeg :))
  Hehehe, tenkte akkurat samme tanke som du i går, vårstemning inne, mens vinteren enda ikke har kommet :)

  Spennende å se kjøkkenet ditt:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahaha! Da ligger jeg bare en dag før deg da Line. ;) Skal skjerpe meg jeg nå. Vi har virkelig kommet inn i en god rutine med masse turer ut i naturen siden vi flyttet og da blir det så mye lettere å være flink med godis synes jeg. Men man må kose seg litt også. Håper dere nyter nye tider i 2017! Deilig!!

   Slett