7. januar 2017

Når man våkner og er frisk!


Hei!

Jippi jeg lever! Ja, sånn kjenner jeg det i dag. Var fortsatt litt kvalm i dag tidlig, men etter frokost og en laaaang tur så er jeg nå i fin form. Jeg trodde virkelig at jeg hadde sluppet unna omgangssyken denne gangen, men altså ikke. Trygve ble syk 1. nyttårsdag, jeg begynte å bli dårlig 4. januar. Tre dager inkubasjonstid akkurat som legenaboen sa. Jadda, da vet man det til en annen gang. Man smitter fortsatt med omgangssykevirus 48 timer etter at man er symptomfri. Det er også noe å tenke på når man har lyst å skåne de rundt seg. Jeg har lest på litt om omgangssyke jeg nå. ;) 

Når man først blir dårlig og det står på som verst så er man jo nesten bevisstløs på en måte. Man gir så f i hva som skjer rundt omkring og det eneste som gjelder er å nærmest ligge på dogulvet og overleve. Det er så godt når det verste slipper taket og man i hvert fall kan ligge og fryse under dynen i sengen. Jeg har vært kvalm i et par dager, men nå tror jeg at jeg er frisk. Føles sånn. 🙌

I dag har vi gått en lang tur. Familierekord på 8 km! Trygve har bygget en slags vogn som vi kan skyve eller dra med oss på tur for å komme ut på litt lengre strekninger. Lisa er jo bare 3 år og får sitte en del der. Bertil på 6 har gått nesten en mil i dag! Er ikke det utrolig bra!! 👏

Her ser dere kjøkkenet vårt. Uten fliser over benken. I morgen kommer oppdateringen jeg skrev om tidligere. Flisleggingen! Og der det "røde" skapet står helt til høyre, der er det nå inngang til gang, vaskerom og gjesterom. (Hvor jeg sitter og skriver akkurat nå. :)

Det gjenstår fortsatt flere ting som skal gjøres på kjøkkenet. Vi har planer. Joda. ;) Men med flisleggingen så synes jeg vi har kommet et kjempeskritt fremover. Det tok jo 8 år i gamle huset! 😹

Blogges i morgen!

                                                                                                    ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

2 kommentarer:

 1. Omgangssyken er det verste jeg vet,håper vi slipper unna! Godt dere er friske igjen.Høres deilig ut med en lang tur.
  Kjøkkenet deres er kjempefint, lyst og luftig!
  Ha en forsatt fin helg!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Omgangssyken er vel det verste ja. Fyttigrisen når det står på som mest! Tusen takk for fine ord og ha en riktig fin uke Anne-Mari! :)

   Slett