27. februar 2017

Det er fint med hverdag!


Hei!

Som dagene har svisjet forbi her i det siste! Nå er det stille i huset igjen etter besøk i helgen. Eller stille og stille. Det er det vel aldri helt her... 😉


Jeg er klar for litt rutiner igjen. Etter vinterferie, gjester og helg så er det deilig med hverdag synes jeg. Hva synes dere? Er ikke livet ganske fint når hverdagen med rutiner er i gang?

Kjøkkenet er rent, huset er rent, mat er handlet inn. Kjenner (håper) at dette kan bli en bra uke. 😀

Jeg har knust glasset foran linsen til kameraet på Iphonen. Som jeg savner kameraet! Jeg bruker det til å ta bilder av ting hele tiden. Ikke bare til Instagram, men også av ting jeg skal huske, oppskrifter, nummer, you name it. Venter på reparasjon nå. (Ofte legger jeg ut et par bilder på Instagram mellom innleggene her på bloggen. Følg meg gjerne der. @ekte_interior)

Det blir en morsom vår her på bloggen. Jeg har nye, spennende samarbeidspartnere og gleder meg til å dele innholdet med dere! Det vil bli litt sko, mote og stil fremover og jeg håper dere også liker blandet innhold. Jeg har jo fått noen kommentarer fra noen av dere tidligere at dere setter pris på litt forskjellige temaer på innleggene. Det er moro. Jeg blir veldig glad hvis dere vil legge inn en liten kommentar på dette. Liker dere blandet innhold? Jeg har jo som mål å skrive mer om reise også, som er en stor lidenskap. Men hittil har ikke tiden strukket til. 

Ønsker dere en kjempefin uke! Blogges snart igjen. 💛

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar