23. februar 2017

Rent hus og blomster!


Hei! 

Jammen om det ikke nærmer seg helgen igjen! Det skal bli fint det. I morgen blir det fullt hus her igjen og jeg gleder meg til å se de små gærningene. 
😀 Jeg og Trygve har gått tur nesten hver kveld mens barna har vært i Sverige. Det er noe jeg virkelig savner i hverdagen; at vi voksne kan gå en kveldstur. Vi får ta det igjen når barna blir større. 😊

Jeg har vasket badet i kveld og jeg kjenner at det må tas litt mer her i heimen før vi får besøk i morgen. Kanskje noen kan ta i et tak mens jeg er på jobb? 😉 T har begynt med flislegging på vaskerommet så det spørs vel om husvask blir prioritert. 

Hva synes dere om at det er vårlig ute da? Ja, det er i alle fall det her om dagen. Hadde jo håpet på mer snø, men hvis det ikke kommer så kan det like gjerne bli vår!! 

👆 Det der er meg i morgen. Friske blomster og frem med sånn cirka 48 forskjellige vaser som fylles og plasseres rundt om i huset. 
Rent hus og blomster. 💛🌿

Ha en finfin fredag og god helg. Vi blogges! 

2 kommentarer:

  1. Friske blomster og rent hus er et "must" til helgen, synes jeg.

    SvarSlett